Zanzibar – den odletovy

… No tak teda jo. Kdyz musime dom, tak jedeme:-). 

Vyhodili nas z pokoje v 10 rano. Prekvapive jsme stihali a vyhodili se sami uz o pul desate. A to jsme byli nasnidani a meli zabaleno. Jsme to natrenovali, uz nam to vse jde a musime pryc. Bordel:-). 

Vykoupali jsme se v mori. Kdyz jsme tam lezli, bylo vody nad kotniky, pri vylazeni nad pas. Priliv:-), dali si rychly obed a vyrazili smer letiste. 

Tento ridic byl moc fajn. Povidal si a dal nam vizitku pro priste. Tak kdyby nekdo potreboval, mame kontakt:-). Mirena je hodne spokojen. Zminil se, ze chce cely plod baobabu a ridic zastavil, vse svahilstinou vykomunikoval, jiny cernousek vybehl a dobehl nekde shodit/uriznout cerstvy plod baobabu. Tak hura, mame!:-). Plod je prekvapive velky a jeho povrch je semisovy. Mame domu dalsi pracholep:-). 

Nase vaha zavazadel 54 kilo prosla nakonec bez doplatku. Jen s drobnym uplatkem:-). Ale dobry, zavazadla nalozena. Letime do mesta Adis Abbeba, pak Frankfurt a pak Praha. Pry maji byt zase bourky, tak uvidime, jak doletime. Potrebujeme byt ve 20 hodin v patek v Plzni na koncertu Lucie, tak doufam, ze vse stihneme podle naseho planu.

Tak letu zdar:-)